„Quinoto“ so šampiňónmi
Uvaríme quinou (podľa počtu osôb rátame 60 g quinoy na 1 osobu). Medzitým na oleji (ja používam najradšej repkový) speníme cibuľku, keď je už hotová, pridáme pretlačený cesnak a podusenú zeleninu (mrkva, hrášok, zeler, petržlen, karfiol – prosto, čo máte najradšej) so šampiňónmi. Dochutíme tymiánom, zľahka zmiešame s uvarenou quinoou a na tanieri posypeme postrúhaným parmezánom.
Želám Vám dobrú chuť a na zdravie!
Maja Hlavandová
Máte aj Vy recept s quinoou? Podeľte sa oň s nami!
Trápi vás pohľad do zrkadla? Nemusí! Návod na telo,s ktorým by ste
chceli bývať, je tu:
E-book zdarma
Stiahnite si zdarma e-book "11 najčastejších chýb pri chudnutí a ako sa im vyhnúť", v ktorom sa dozviete, čo (ne)robiť, ak chcete schudnúť. Dnes si ho môžete stiahnuť zdarma tu.