Uzavretá skupina na Facebooku

22.12.2014 19:34

Uzavretá skupina na Facebooku

02.04.2014 17:58

NEPREHLIADNITE novinku pre vás:

 

Stalo sa vám niekedy, že vaše úsilie schudnúť narazilo na nepochopenie niekoho z vášho blízkeho okolia? Stalo, však? A stalo sa vám aj to, že ste preto skončili už na začiatku cesty za štíhlou líniou? Asi tiež stalo, však?  Ani sa vám nečudujem, že ste to vzdali. Všetky tie vety typu Ja sa ti čudujem, že sa na to už nevykašleš, Á, tak zase raz diéta, som zvedavý, ako dlho ťa to bude baviť tentoraz, To už koľkýkrát?   Atď., atď., atď. Podobných viet by som vám len zo svojej praxe vedela napísať desiatky.

Ale podobných faktorov, ktoré sú zdanlivo mimo nás, ale ktoré v konečnom dôsledku vedia výrazne skomplikovať, či dokonca prekaziť naše rozhodnutie schudnúť, je oveľa viac. Prvotné nadšenie pominie, nevieme, ako si zostaviť jedálny lístok, na akú pohybovú aktivitu sa zamerať, začne dochádzať inšpirácia na chutné a zdravé jedlá, musíme sa stále vyrovnávať s prostredím, ktoré je na chudnutie doslova toxické, začíname pochybovať, či to vôbec má zmysel. Očakávali sme väčšiu podporu najbližších a zrazu máme pocit, že nielenže sme v tom sami, ale že už ani nemáme chuť a silu bojovať proti tomuto všetkému.

Na to, či naša o chudnutie bude úspešná, má vplyv veľa faktorov. Jedným z nich je aj to, či nájdeme pochopenie u svojho nabjližšieho okolia. Žiaľ, často je situácia práve opačná a my sa stávame terčom posmešných poznámok a narážok. Preto na facebooku vznikla uzavretá skupina, kde si navzájom radíme, pomáhame, povzbudzujeme sa. Učíme sa zdravé a pritom chutné recepty a je tu vytvorený priestor na akúkoľvek otázku bez toho, aby sme sa museli obávať, ako na ň u kto zareaguje. Uzavretá skupina na facebooku Chudnite zdravo.

 

A tak mi napadlo vytvoriť na Facebooku uzavretú skupinu. Niečo ako pustý ostrov, inkubátor „enem pro nás a naše lidi“, kde si budeme navzájom radiť, pomáhať, podporovať sa, vymieňať si poznatky, čo sa komu a ako podarilo, kde sa naučíme variť zdravo a chutne, kde sa nikto nebude hanbiť za svoje otázky, kde bude mať každý istotu, že sa nenájde niekto, kto jeho snahu šmahom jednej vety zruší, kde sa naučíme, ako elegantne a s gráciou zareagovať na uštipačné poznámky nášho okolia, atď., atď., atď.

Pridajte sa k nám do skupiny

Páčilo by sa vám to? Chceli by ste sa toto všetko naučiť,  môcť sa pýtať na čokoľvek a byť súčasne medzi svojimi?  Chcete prestať snívať svoj sen a začať ho žiť? Ak áno, teraz máte takúto možnosť. 

Stačí kliknúť na tento odkaz

Pridajte sa k nám do skupiny

Či už chcete schudnúť, alebo ste už svoju vysnívanú hmotnosť dosiahli a chcete si ju udržať, alebo sa len zaujímate o zdravý životný štýl, pre vás všetkých tu teraz je možnosť dozvedieť sa, ako na to. Budete mať výhodu aj v tom, že sa dočítate aj informácie, ktoré budú určené len vám a ktoré na webovej stránke www.chudnitezdravo.sk  jej bežní čitatelia a návštevníci nenájdu. Informácie, ku ktorým dosiaľ mali prístup len klienti mojich platených kurzov.

Tak ako – pridáte sa?

Pridajte sa k nám do skupiny

Viem, ako sa cítite, aj čo prežívate. Viem to, lebo som to prežila sama na vlastnej koži a prežívam to deň čo deň s mojimi klientmi. A viem, že kde je podpora, tam sa darí lepšie.

Teším sa na vás.

 

Maja Hlavandová

Štúdio Harmónia

www.chudnitezdravo.sk

 

Pridať sa môžete aj tu:

 

https://www.facebook.com/groups/chudnitezdravo/