Dajte telu to najlepšie, čo viete a ono bude pracovať najlepšie, ako vie.

19.11.2013 10:55

Bunková výživa zlepšuje regeneráciu buniek, tým zlepšuje úroveň imunitného systému a všetky systémy tela lepšie pracujú a stávajú sa odolnejšími a výkonnejšími, a to všetko na základe dodania dobrej výživy každej bunke tela.Bunková výživa

Je to úžasný produkt, ktorý nášmu telu neskutočne pomáha. Jednoducho povedané, je to doslova výživa pre bunky nášho tela. Za tie roky, čo tento produkt poznám, si stále viac uvedomujem, čo jeho užívanie pre ľudské telo znamená.

 

Určite poznáte vetu, že  všetko chce svoje. Kvety hnojíte, aby lepšie rástli a boli krajšie, a určite budete so mnou súhlasiť, že aj ľudské telo bude lepšie pracovať, ak bude mať všetko, čo na svoju činnosť potrebuje. Ak telo dostane všetky mikroživiny, lepšie bude prebiehať regenerácia jednotlivých buniek v tele. Naše telo neustále vytvára nové bunky, a keď má, čo potrebuje, budú tieto bunky kvalitnejšie a budú pracovať lepšie. Ak je bunka dobre zásobená stavebným a energetickým materiálom a nič ju nepoškodzuje, nemôže vlastne ochorieť.

 

Môžeme povedať, že Bunková výživa zlepšuje regeneráciu buniek, tým zlepšuje úroveň imunitného systému a všetky systémy tela lepšie pracujú a stávajú sa odolnejšími a výkonnejšími, a to všetko na základe dodania dobrej výživy každej bunke tela.

 

Zdôrazňujem, že nejde o žiadne zázračné lieky a nikoho týmto produktom neliečime. Jednoducho povedané, keď budete jesť Bunkovú výživu, pocítite prílev energie, budete menej unavení a postupne zistíte, že vaše zdravotné problémy sa menia. Navyše sa vám zlepší nálada a budete lepšie spať.

 

 

Stiahnite si zdarma e-book "11 najväčších chýb pri chudnutí a ako sa im vyhnúť"

 

Mnohí ľudia v dnešnej dobe vedia, že je potrebné jesť správnu výživu, ale nemajú konkrétnu predstavu, čo by mali jesť, aby telo dostalo všetko, čo na svoju činnosť potrebuje. Napríklad zjete jablko a viete, že obsahuje vitamíny a minerály, no neviete, koľko a navyše, ak bolo jablko dlho skladované, má vitamínov menej a možno bolo aj chemicky postriekané. A to ešte nehovorím o tom, aký dôležitý je správny pomer týchto látok pre naše telo.

 

Je zaujímavé, koľko ľudí kupuje pre svojich psov krmivo vo forme granúl, aby mal pes peknú srsť, dobrú kondíciu, aby bol jednoducho pekný a zdravý. Snažia sa, aby ich pes dostal v krmive všetko, čo jeho telo potrebuje. Ale keď sa opýtam, čo robia preto, aby ich jedlo obsahovalo potrebné živiny, sú prekvapení, že sa to pýtam. Veru, jeme, čo máme poruke, čo nám chutí a často vôbec nevieme, čo z toho vie naše telo využiť.

 

Bunková výživa je vytvorená tak, že obsahuje tzv. odporúčanú dennú dávku všetkých mikroživín v správnom pomere a v ľahko využiteľnej forme. Keď ju budete jesť, každá bunka vášho tela dostane potrebné živiny. Hovoríme, že telo sa dovyživí až na úroveň každej bunky tela. Je to produkt, ktorý okrem potrebných mikroživín obsahuje aj rôzne produkty bylín – fytolátky, ktoré podporujú vylučovanie odpadových látok z tela von, a tak sa prakticky telo čistí od nežiaducich súčastí. Z tkanív sa uvoľňujú tukové usadeniny, hlieny, toxické látky, ložiská a prirodzenou cestou sa vylúčia.

 

Pomocou Bunkovej výživy vytvárame v tele dobré podmienky  pre jednotlivé funkcie a telo sa samo postupne zbavuje svojich problémov tým, že lepšie regeneruje a zlepšuje činnosť jednotlivých systémov. Nevyhnutnou podmienkou pri užívaní Bunkovej výživy je piť dostatočné množstvo tekutín.

 

Bunková výživa je považovaná za ideálnu výživu pre naše telo a je na trhu už vyše 32 rokov vo všetkých vyspelých krajinách sveta. Je kvalifikovaná ako potrava, ako doplnok výživy a je schválená Ministerstvom zdravotníctva SR a hlavným hygienikom SR.

 

Pozostáva z 5 zložiek: Kokteil nazývaný Formula F1, vláknina Fiber a Herb, Multivitamín,  Cell-U-lossHerbalifeline.

 

Dnes tieto produkty užívajú milióny ľudí v 93 krajinách celého sveta, lebo si čoraz väčšmi uvedomujú vplyv znečisteného prostredia na naše zdravie a potrebu zdravej výživy. Každý žijeme svoj život a je na nás, ako ho prežijeme. Verte, že život je voľba, nie osud.

 

Mám 16-ročné skúsenosti s užívaním produktov a dovolím si povedať, že ak ste ochotní urobiť potrebné zmeny vo svojom živote, aj ste ochotní zmeniť svoj životný štýl, môžete žiť bez liekov, bolestí, strachu z chorôb. Vaše telo je dokonalý systém a ak mu zlepšíte podmienky na jeho činnosť, budete prekvapení, čo všetko je možné.

 

MUDr. Mária Paľová

 

Trápi vás pohľad do zrkadla? Nemusí! Návod na telo,s ktorým by ste
chceli bývať, je tu:


 

E-book zdarma

 

Stiahnite si zdarma e-book "11 najčastejších chýb pri chudnutí a ako sa im vyhnúť", v ktorom sa dozviete, čo (ne)robiť, ak chcete schudnúť. Dnes si ho môžete stiahnuť zdarma tu.